3.
Márkaépítés Műhely
Program


Mobirise

 • Bármelyik hónapban elkezdhető
 • Kis létszám
 • Utazásmentes részvételi lehetőség
 • Sikeres 13 éves múlt
 • Mindig a legújabb, legmodernebb márkaépítő eszközök alkalmazása
 • Egy év után VIP CLUB tagsági lehetőség

"Jelenleg pont az évem tervezem. Ehhez a munkához új impulzust, új információkat és nézőpontokat kaptam.
Mindig tanulok tőletek, így volt ez tegnap is. Köszönet érte.
Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk!"


Mobirise

Tolnai Tímea - tanácsadóA FALCON BRANDING PROGRAM 12 éves, leg régebbi szolgáltatása

A FALCON BRANDING PROGRAM elsőként elindított szolgáltatása a FALCON BRANDING AKADÉMIA - Márkaépítés Műhely, Branding Workshop, mely első alkalommal 2009-ben került megrendezésre, s azóta töretlen sikerrel szolgáltatjuk.

Ahogy a szolgáltatás neve is elárulja itt különleges csoportos Márkaépítés Tanácsadáson vehetsz részt.

A maximális létszám 20 fő.

A program 12 alkalomból áll, minden hónap első keddjén egy-egy nappal, 10:00-tól 17:00-ig.

A rendezvény helyszíne Siófok vagy online.

Természetesen a mai kor legkorszerűbb technikáit alkalmazzuk, így online csatlakozással teljes értékű részvételt biztosítunk.


"A tegnapi nap nagyon jó volt.
Új nézőpontok új távlatok és legfőképp másféle nézőpontok, mint amiket én néztem eddig. 
Jó volt más nézőpontot kapni, mert sose gondoltam volna, hogy ennyi mindent meg kell nézni.
Nem mondom, hogy boldogság és öröm és vidámság volt végig, sőt eléggé lehúzott de néha szembe kell nézni a tényekkel."


Mobirise

Lázár CSaba


Egy teljes év a Márkaépítés jegyében

Ahogy már írtuk, Programunk célja, hogy partnereinket egészen végig tudjuk segíteni azon az úton, melynek végén egy Ismert, Sikeres és Népszerű Márka tulajdonosai lehetnek.

Ezt a célt szolgálja a FALCON BRANDING AKADÉMIA - Márkaépítés Műhely, mely biztosítja, hogy a programon résztvevők havi egy alkalommal egy új Márkaépítő Eszközt építhessenek be vállalkozásukba. Ehhez kapnak szakértői segítséget a Műhely, a Workshop során.


"Az évtervező digitális műhely nagyon profin és egyben dinamikusan volt felépítve. Sokkolt de egyben irányt is mutatott ,irányelveket fogalmazott meg azok számára, akik továbbra is sikeresen és hatékonyan szeretnének az ügyfeleiknek szolgáltatni a digitális térben."


Mobirise

Lázár CSaba-Tolnai Tímea

12 hónap, 12 eszköz, 12 modul

Egy gyors áttekintés, hogy a 12 modulon milyen területeket építünk be a cégedbe, egy-egy rövid leírással:


1. modul, január: Piaci Márkastratégia Modul

A piac az a hely, ahol a termékeket és a szolgáltatásokat            pénzre cserélik. Pontos szabályai vannak a működésének és folyamatosan változik. Ezen a napon a piac éppen legaktuálisabb helyzetével és állapotával ismerkedsz meg, amihez hozzáigazítjuk a Márkád Piaci Stratégiáját. 

2. modul, február: Márkapropaganda Modul
         
A Propaganda a latin propagare igéből származik és valaminek a szaporítását, elterjesztését jelenti. Ezen a napon a Márkád elterjesztésével foglalkozunk.

3. modul, március: Márkacsapat Építés Modul
             
A Márkaépítés nem magányos tevékenység, fontos, hogy mások is részt vegyenek benne. Ezen a napon ezt építjük hozzá a Márkádhoz.

4. modul, április: Márkaterv Készítés Modul

Mindig kell tervekkel rendelkezni. Nincs ez másként a Márkaépítésben sem. Ezen a napon a rövid- és a hosszútávú Márkaterveddel foglalkozunk.

5. modul, május: Termékfejlesztés Modul

Egy Márka, egy Brand folyamatos fejlesztés alatt kell, hogy álljon. Ebben nincs megállás. Mivel a piac állandóan változik, ez a tevékenység állandó kihívást jelent. Ezen a napon a Terméked, a Szolgáltatásod fejlesztésével foglalkozunk.

6. modul, június: Márkastratégia Készítés Modul

A stratégia hosszú távú haditervet takar. Módszereket, amiket a győzelem elérése érdekében használunk. Miért? Mert a piacon versenytársak vannak, akik  területeket, és vásárlókat vehetnek el tőled, és Márkáddal fémjelzett terméked vagy szolgáltatásod elől.
Ezen a napon a versenytársaid legyőzésének módszereivel foglalkozunk.

7. modul, július: Márkaimage Modul

Az Image-el az Építs Te is Márkát, vagy legyél TE a Márka című könyvben alaposan tárgyaltuk és nem lehet a fontosságát túlhangsúlyozni. Ezen a napon a Márkád, a Brandend Image-evel foglalkozunk, azzal, hogy hogyan tudod elérni, hogy azt gondolják róla, amit előre kidolgozunk ezen a napon.

8. modul, augusztus: Márka PR Modul

PR, Public Relations azaz Közönségkapcsolatok. Nagyon fontos eszköz a Márkaépítésben, és ezen a napon ennek a fontosságnak megfelelően foglalkozunk vele, hogy a Márkád, a Branded ezzel a létfontosságú eszközzel megtámogatva épülhessen tovább, hiszen a PR-ra egészen addig szükség lesz, amig a Márkád létezik.

9. modul, szeptember: Média és Reklám Modul

Sajnos vannak akik csak a reklámozásban tudnak gondolkodni, pedig sok más lépés és eszköz fontosabb nála. Ezen a napon a helyére tesszük a rekámozást mint eszközt, és mint fontos fogaskereket beillesztjük  a Márkaépítésed gépezetébe.

10. modul, október: Ügyfélgondozás Modul
Az ügyfelek elengedhetetlenül fontosak a Márkád, a Brandend szempontjából. Nélkülük nincs Ismertség, Népszerűseg vagy Siker. De hogyan foglalkozzunk velük? Mit kell tennünk annak érdekében, hogy törzsvásárlókká váljanak? Ezen a napon ezzel foglalkozunk.

11. modul, november: Márkaértékesítés Modul
Mi a különbség az értékesítés és a Márkaértékesítés között? Óriási. Ezen a napon azzal foglalkozunk, hogy az értékesítésed is építse a Márkádat, ne pedig rombolja azt. 

12. modul, december: Internet Modul
Minden évben az év slágermodulja, hiszen az Internet évről-évre dinamikusan fejlődik, és nincs megállás. S mint ilyen a legfontosabb kommunikációs felület, ahol elérhetjük az embereket. Ezen a napon az internet legfrisseb állapotához igazítjuk a Márkaépítésedet.


"Mindig új energiára teszek szert ezeken a napokon, és újult erővel tudok tovább haladni a márkámmal."


Mobirise

Lázár CSaba-Tolnai Tímea

Folyamatosan ott lenni a Műhelyen

Hogy segítsünk partnereinknek motiváltnak maradni, mindenkinek azt javasoljuk, hogy a Műhelyeken mindaddig részt vegyenek, amíg, a FALCON BRANDING PROGRAM bármelyik lépését használják Márkájuk felépítéséhez.

A folyamatos részvételi lehetőséghez kedvező csomagjaink állnak rendelkezésre.


"Megint sikerült új nézőpontokat kapnunk. Csabi mindig naprakész információkkal jön, amiket beépítünk a stratégiánkba és ez nagyban befolyásolja a jövőbeli működésüket. Ezzel a tudással egyre jobban ráérzünk a márkaépítés finomságaira, és haladunk a siker felé vezető úton."


Mobirise

Monitorfotó a januári Utazásmentes Digitális FALCON BRANDING DAY - Márkaépítés Műhely - évtervező mudulja közben

A januári Utazásmentes Digitális FALCON BRANDING AKADÉMIA - Márkaépítés Műhely - évtervező modulja

Minden év elején segítünk Partnereinknek megtervezni az évet, és ezt mindig egyedi és máshol nem látható, hallható módon tesszük. A tartalom bizalmas, de mindennél többet mond a résztvevők véleménye, melyek közül néhányat itt olvashatsz:


"Köszönöm a tegnapi digitális műhelyt, amely kimozdított a mindennapokból. Leginkább a friss, új nézőpont lesz segítségemre a tervezéshez. Örömmel tapasztalom, valahányszor a programjaitokon veszek részt, a profi szervezést is. Köszönöm!"


VIP Clup

VIP Club

VIP Club

Azok a partnereink, akik elvégezték a FALCON BRANDING AKADÉMIA - Márkaépítés Műhely mind a 12 modulját, VIP Club tagokká válnak, akik ezt követően különleges kedvezménnyel vehetnek részt az Akadémia moduljain, immár VIP Club tagként.

A FALCON BRANDING AKADÉMIA - Márkaépítés Műhely díja
Egy éves szerződéssel
havi díjfizetéssel

280.- Euro

/hó

 • 96 óra tanácsadás
 • Egy éven keresztül tartó program
 • Havonta egy nap
 • 12 témakör
 • Korlátozott létszám
 • Utazásmentes és Élő részvételi lehetőség

A FALCON BRANDING AKADÉMIA - Márkaépítés Műhely díja
Egy éves szerződéssel
egy összegű díjfizetéssel

3.080.- Euro

/év

 • 96 óra tanácsadás
 • Egy éven keresztül tartó program
 • Havonta egy nap
 • 12 témakör
 • Korlátozott létszám
 • Utazásmentes és Élő részvételi lehetőség

VIP Club
Márka- és Stratégiaépítés Műhely díja
egy éves szerződéssel

685.- Euro

/év

 • 96 óra tanácsadás
 • Egy éven keresztül tartó program
 • Havonta egy nap
 • 12 témakör
 • Korlátozott létszám
 • Utazásmentes és Élő részvételi lehetőség


"Közel 20 éve tanulok Csabától!
Nagyon sok épp aktuális segítséget kaptam mindig, és így volt ez a tegnapi évtervező műhelyen is!
Hálásan köszönöm!
További sok sikert a munkátokhoz!"KapcsolatKérj további információt!
Küldj egy SMS-t a 06/20/944-11-22-as telefonszámra vagy egy E-mail üzenetet“Érdeklődöm a Márkaépítés Mentor Program iránt” üzenettel és visszahívunk!

Email

Küldj Emailt és hamarosan jelentkezünk

Phone

Küldj SMS-t vagy Hívj bennünket most!


 "Ismét sikerült sokmindent újra gondolni a Falcon Branding Műhely segítségével. Olyan sikeres magyar vállalkozókkal dolgoztunk együtt, akik Európából és Magyarországról különböző nézőpontokból segítettek végiggondolni a jelenlegi helyzetet. Víziót kaptunk és levertük a cölöpöket, amelyek segítségével tovább tudjuk növelni üzleti eredményességünket. Köszönöm hogy részese lehettem a közös munkának és remélem én is tudtam Nektek segíteni. Februárban találkozunk!""Nagyszerű volt az évtervezés műhely, ami nem a klasszikus értelemben vett tervezés volt, hanem inkább azt mutatta meg, hogy mi várható ebben az évben, mire készüljünk, és milyen lépéseket kellene tennünk, hogy ne csak túléljünk, hanem növekedjünk is, kihozva a várható helyzetből a legjobbat.""Nagyon hasznos volt és nekem ‘szemfelnyitó’, hogy a kúltúránk merre halad. Magamtól nem voltam hajlandó eddig erre ránézni. A műhelyen kaptam, hasznos, használható tanácsokat, nézőpontokat Csabától és a résztvevőktől is.
Így felkészültebben veszek részt az eljövendő ‘Újvilágban’.
Köszönöm!😊""Azt szeretem amikor aktuális dolgokkal tudom tágítani a nézőpontomat és mivel az időm drága örülök, hogy igazán hatékonyan tudtam ezt megtenni a mai napon.""A FALCON BRANDING csapatával 6 éve dolgozom együtt sikerrel.
Voltam már Évtervező napon, de ez a mostani nagyon rendhagyó volt.
Biztos ismered azt az érzést, amikor érzed, hogy változtatni kell mert a helyzet, a körülmények úgy kívánják de még vársz, még nem vagy benne biztos.
Majd jönnek azok az aktuális és a közeli jövőt felvázoló adatok, amikre reagálni kell. Akkor minden kétség elszáll, mert már biztos vagy abban, hogy változtatni kell és tudod, hogy milyen irányban.
Ezt adta nekem ez az Évtervező megerősítést, hogy nincs idő, változtatni kell.
Köszönöm a FALCON BRANDING Team-nek, hogy felkészítettek a 2021-es évre." "Én is nagyon örültem, hogy ott voltam! 🙂 Örültem, mert a tervezést nem szokványos módon közelítettük meg. Nagyon hasznos szempontokat kaptunk a nap során, nem csak az ezévi tervekhez, hanem egyáltalán az évtervezéshez. Sőt a kommunikációhoz és a fejlődéshez, fejlesztésekhez is. Köszönjük szépen! 🙂""Mindenki érzi, hogy a világ már nem ugyanaz, mint volt. Sokan „kivárnak”, de vannak, akik keresik a „hogyan tovább?”-ra a válaszokat. Nos, ebben kaptunk egy érdekes és használható nézőpontot Csabától a Falcon Branding Akadémián - Műhelyen. Csabának van egy olyan képessége, hogy olyan nézőpontokat tud felvenni, melyből tisztábban látszik a jövő – ezt osztotta meg velünk, és ezért köszönet és hála.""Évek óta történő együttműködésünk során folyamatosan tapasztalom, hogy nagyon előrelátóan, hihetetlenül tájékozottan és kreatívan segítitek vállalkozásom működését. Nélkületek tuti, hogy nem így terveztem volna meg az évemet (és nagy hibát követtem volna el), ahogy most a Falcon Branding Akadémián megtettem a segítségetekkel."


Impresszum

Adatkezelési tájékoztató

Lázár CSaba domainjeit és tárhelyeit a wwh.hu biztosítja.

2020 - FALCON BRANDING PROGRAM © Minden jog fenntartva!

How to create your own website - Click now