5. lépés
Média Management Program

Mobirise


"A Media Management Programban fantasztikus lehetőségnek tartom, hogy nekem, cégvezetőnek szerepelnek a gondolataim a közösségi média felületein, de mégis egy profi PR-marketing-márkaépítő tudással megtámogatva általatok. Így a Média Management program egy tökéletes összedolgozása a saját szakmai tudásomnak és a ti PR-ral, marketinggel és márkaépítéssel kapcsolatos óriási tudásotoknak, tapasztalatotoknak. Ami pedig az eredményeket illeti, szépen alakulnak a statisztikák. Köszönöm!"


Nézd meg ezt a videót

Lázár CSaba

Tudd meg, hogyan működik a Média Management Program

Hogyan tudod megoldani, hogy állandó jelenléted legyen az interneten, hogy mind a lehetséges ügyfeleid, mind a leendő lehetséges ügyfeleid tudjanak minden fontos dologról, ami a márkáddal, a cégeddel vagy veled történik? Nézd meg ezt a videót.

Mobirise

Lázár CSabaMindent megteszünk partnereink sikere érdekében


Hosszú ideig, több mint 10 éven át nem vettünk részt közvetlenül partnereink munkájában. Igyekeztünk őket minden tudással ellátni, ami a Márkaépítéshez szükséges.

Tíz év után az élet olyan hatalmas mértékben változott, hogy több partnerünknél elengedhetetlenné vált, hogy szaktudásunkkal ne csak tanácsadással segítsünk, hanem személyesen is részt vegyünk a munkában. Így VIP Partnereink számára 2020-tól az elérhető legmagasabb szintű szolgáltatásunk a Média Management Program.


"A Media Management Program elsősorban abban segít, hogy folyamatos és tervszerű legyen a PR kommunikáció. Ennek segítségével sokkal könnyebb a marketing és az értékesítés, mert eleve bizalommal vannak irántunk! Ennek a programnak stabil és folyamatos növekedést köszönhetek.""Én "csupán" három szóban tudom összefoglalni, amit kaptam és kapok ettől a programtól és Tőled:
1. tájékozottság
2. magabiztosság (!)
3. felismerés-megértés


A Média Management Program
Egy havi szerződéssel

207.350.- Ft

  • Közösségi Média Kommunikáció
  • Youtube csatorna tanácsadás
  • Videó Készítés Tanácsadás
  • Napi kapcsolattartás

A Média Management Program
Egy éves szerződéssel

159.500.- Ft

/hó

  • Közösségi Média Kommunikáció
  • Youtube csatorna tanácsadás
  • Videó Készítés Tanácsadás
  • Napi kapcsolattartás


"A Média Management Programnak köszönhetem, hogy a közösségi média oldalaim mindig naprakész tájékoztatást adnak a partnereinknek és az oldalt látogatóknak.
Ennek köszönhetően, érdeklődést és megrendeléseket generálunk.
A program kontrollált környezetet biztosít számomra a napi szintű márka kommunikációban, aminek köszönhetően sokkal magasabb szintű a tartalom minősége.
A Falcon BRANDING team szuper munkát végez szuper intelligensen."KapcsolatKérj további információt!
Küldj egy SMS-t a 06/20/944-11-22-as telefonszámra vagy egy E-mail üzenetet“Érdeklődöm a Márkaépítés Mentor Program iránt” üzenettel és visszahívunk!

Email

Küldj Emailt és hamarosan jelentkezünk

Phone

Küldj SMS-t vagy Hívj bennünket most!

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató

Lázár CSaba domainjeit és tárhelyeit a wwh.hu biztosítja.

2020 - FALCON BRANDING PROGRAM © Minden jog fenntartva!

This web page was designed with Mobirise template