5. lépés
Tartalomgyártás
Program

Mobirise

 • Minden munkanapra biztosítja a professzionális közösségi média tartalmadat (Facebook, Instagram, TikTok, YouTube stb.)
 • Minden munkanapra biztosítja a professzionális blogbejegyzés tartalmat
 • A cég arculatához és céljaihoz igazított tartalom
 • Szakértői tanácsadás a fősodratú média (TV, Rádió) megjelenések esetén
 • Média stratégia tanácsadás

"Fantasztikus lehetőségnek tartom, hogy nekem, cégvezetőnek szerepelnek a gondolataim a közösségi média felületein, de mégis egy profi PR-marketing-márkaépítő tudással megtámogatva általatok. Így a program egy tökéletes összedolgozása a saját szakmai tudásomnak és a ti PR-ral, marketinggel és márkaépítéssel kapcsolatos óriási tudásotoknak, tapasztalatotoknak. Ami pedig az eredményeket illeti, szépen alakulnak a statisztikák. Köszönöm!"


Nézd meg ezt a videót

Lázár CSaba

Tudd meg, hogyan működik a Tartalomgyártás Program

Hogyan tudod megoldani, hogy állandó jelenléted legyen az interneten, hogy mind a lehetséges ügyfeleid, mind a leendő lehetséges ügyfeleid tudjanak minden fontos dologról, ami a márkáddal, a cégeddel vagy veled történik? Nézd meg ezt a videót.

Mobirise

Lázár CSabaMindent megteszünk partnereink sikere érdekében


Hosszú ideig, több mint 10 éven át nem vettünk részt közvetlenül partnereink munkájában. Igyekeztünk őket minden tudással ellátni, ami a Márkaépítéshez szükséges.

Tíz év után az élet olyan hatalmas mértékben változott, hogy több partnerünknél elengedhetetlenné vált, hogy szaktudásunkkal ne csak tanácsadással segítsünk, hanem személyesen is részt vegyünk a munkában. Így VIP Partnereink számára 2020-tól az elérhető legmagasabb szintű szolgáltatásunk a Tartalomgyártás.


"A Tartalomgyártás Program elsősorban abban segít, hogy folyamatos és tervszerű legyen a PR kommunikáció. Ennek segítségével sokkal könnyebb a marketing és az értékesítés, mert eleve bizalommal vannak irántunk! Ennek a programnak stabil és folyamatos növekedést köszönhetek.""Én "csupán" három szóban tudom összefoglalni, amit kaptam és kapok ettől a programtól és Tőled:
1. tájékozottság
2. magabiztosság (!)
3. felismerés-megértés


A Tartalomgyártás Program
Egy havi szerződéssel

207.350.- Ft

 • Közösségi Média Kommunikáció
 • Youtube csatorna tanácsadás
 • Videó Készítés Tanácsadás
 • Napi kapcsolattartás

A Média Tartalomgyártás Program
Egy éves szerződéssel

159.500.- Ft

/hó

 • Közösségi Média Kommunikáció
 • Youtube csatorna tanácsadás
 • Videó Készítés Tanácsadás
 • Napi kapcsolattartás


"A Programnak köszönhetem, hogy a közösségi média oldalaim mindig naprakész tájékoztatást adnak a partnereinknek és az oldalt látogatóknak.
Ennek köszönhetően, érdeklődést és megrendeléseket generálunk.
A program kontrollált környezetet biztosít számomra a napi szintű márka kommunikációban, aminek köszönhetően sokkal magasabb szintű a tartalom minősége.
A Falcon BRANDING team szuper munkát végez szuper intelligensen."KapcsolatKérj további információt!
Küldj egy SMS-t a 06/20/944-11-22-as telefonszámra vagy egy E-mail üzenetet “Érdeklődöm a Tartalomgyártás Program iránt” üzenettel és visszahívunk!

Email

Küldj Emailt és hamarosan jelentkezünk

Phone

Küldj SMS-t vagy Hívj bennünket most!

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató

Lázár CSaba domainjeit és tárhelyeit a wwh.hu biztosítja.

2020 - FALCON BRANDING PROGRAM © Minden jog fenntartva!

Website was made with Mobirise