1.
Márkaépítés Könyvek


Mai világunkban körbevesznek bennünket a Márkák, a Brandek.
Cégek, Termékek és ismert Emberek neveivel találkozunk nap mint nap.

A Márkák, a Brandek tulajdonosai könnyen legyőzik névtelen vetélytársaikat. Kitárul előttük a világ.


Miért?

MERT A MÁRKA, A BRAND ISMERTTÉ, NÉPSZERŰVÉ ÉS SIKERESSÉ TESZ!

Olvasd el ezeket a könyveket, és szerezd meg a kulcsot a saját Márkád, a saját Branded felépítéséhez!


Mobirise

A FALCON BRANDING PROGRAM első lépése a könyvek elolvasása

 • Tartalmasak
 • Szórakoztatóak
 • Egyedülálló tartalmak
 • Máshol nem megtalálható tudás
 • Különleges kemény borító
 • Tartós, cérnafűzött kötés
 • A két könyvben több, mint 350 oldal életbevágó információ
 • Azonnal használható tudás
 • Könnyen olvasható és megérthető
 • Rengeteg gyakorlati példa
 • Követhető receptek
Mobirise

A Márkaépítés a Nagyobb Anyagi Függetlenség Eszköze

Talán nincs is olyan ember, aki ne hallott volna róla, de mit is jelent pontosan az Anyagi Függetlenség? A könyv nemcsak, hogy megkísérli megválaszolni a fenti kérdéseket, de ennél sokkal tovább megy: felvázolja a társadalom különböző szintjeit, és megmutatja, hogy az Építs Te is Márkát, vagy Legyél TE a Márka című könyvben leírtakat miként kell ezeken a különböző szinteken alkalmazni.

Hogy mindezt le tudja írni, Lázár CSaba Las Vegasba utazik, hogy tapasztalatait és tudását felhasználva elkészítse a társadalom szerkezetének azt a térképét, aminek a birtokában láthatóvá válnak az akadályok és a megoldások.

Az olvasó végig kísérheti az utazás szórakoztató epizódjait, és konkrét példákon keresztül készítheti el a saját útitervét a saját Anyagi Függetlenségéhez.

Az utazás különleges módon kezdődik: az olvasó lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen az Anyagi Függetlenség Titkai című előadáson, amit Lázár CSaba személyesen tartott barátainak hazatérve a tengeren túlról Siófokon. A könyv megjelenésének alkalmából tartott rendezvényen olyan háttér információkat ad közre, ami e különleges könyvet végérvényesen egyedülállóvá teszi, s mely szeminárium felvételét a könyv vásárlói számára ajándékba adjuk.

Olvasói vélemény

Mobirise

Most végeztem Lázár CSaba új könyvével.
Három dolog miatt is jó érzésem van.

Egy: Helyére tett nálam nagyon sok dolgot, és világos lett előttem, hogy mit akarok valójában. Akik ezt nem olvassák el szerintem sokan egy délibábot fognak kergetni egész életükben.

Kettő: Én CSabától még sokat tanulhatok, mert járok a tanácsadásaira.

Három: Mert én és a cégem is szerepel a könyvben egy oldalas bemutatkozással.

Köszönöm!

Dr László Gábor

A Bankmentor tulajdonosa

Mobirise

Létezik-e olyan módszer, amivel bárki elkezdheti és egyre profibbá teheti a saját Márkája felépítését?

Egyre többen teszik fel maguknak ezt a kérdést, hiszen a Márkaépítés, legyen szó Céges Márkáról, Termék Márkáról, Szolgáltatás Márkáról vagy Személyes Márkáról, egyre népszerűbb, sőt mára már egyenesen nélkülözhetetlen.

De vajon az ennek a könyv esetében is csak egy divathullámról van szó? Nagyon nem!

Lázár CSaba 2000-ben hazatérve az Egyesült Államokból, Los Angelesből, Hollywoodból, szinte úttörőként azonnal elkezdett azon dolgozni, hogy a Brandinget, a Márkaépítést megtanítsa a vállalkozóknak.

Megalapította a FALCON BRANDING PROGRAMOT és a FALCON BRANDING AKADÉMIÁT, amin ma Márkaépítés Műhelyként lehet részt venni, és megírta, majd 2014-ben kiadta az Építs Te is Márkát vagy legyél TE a Márka című könyvet, amire ma már sokan, mint a Márkaépítés, a Branding bibliájára tekintenek nem csak Magyarországon, hanem sok helyen világszerte.

Mobirise

Mennyire népszerű a könyv?

A könyv megjelenése óta eltelt rövid idő ellenére, mára szerte Európában olvassák, és alkalmazzák a vállalkozók a benne levő különleges módszereket, hogy segítségével felépíthessék Cégük, Termékük vagy saját Személyük Márkáját.

Jelenleg már a második kiadás van forgalomban. 


"Épp a könyvedet olvasom, Balatonos sztori, lenézek balra és ott az egész Balaton!!!
Fogadd szeretettel ezt a képet, Neked dedikálva! A könyved megjárta Barcelonát, Milánót az elmúlt 3 napban. Csak 10 ezer méter fölött olvasom, mert ennyire fontos anyag!" 


A könyv ára
ingyenes postázással:

11.000.- Ft

(Külföldi rendelés esetén érdeklődj az aktuális árról)

 • Ingyenes postázás
 • Keménykötés
 • Gyakorlati példák
 • A Márkaépítés kézikönyve

A rendeléssel kapcsolatban írj Tolnai Tímeának most Messengeren ide kattintva, és segít egyeztetni a dedikálást, a fizetést és a postázást:
https://www.facebook.com/tolnai.timea1

"Nagyon hálás vagyok, hogy megírtad ezt a hiánypótló írást. Példaértékű szerkesztés, élvezetes példák, és azonnal használható alapos tudás van benne!"

"Őszinte szívvel gratulálok a könyv megírásához, és a minden bizonnyal növekvő eladási számhoz. Nagyon hasznosnak tartom a benne leírt tudást, és külön köszönet a briliáns példákért és az élvezetes stílusért!  

A benne leírt adatokat alkalmazva biztos vagyok benne, hogy sikeresebb lehetek az életben és még jobb munkát végezhetek. Ez egy olyan könyv, amit mindenki azonnal használhat: ez a sikeres élet egyik kulcsa.  

Még egyszer gratulálok hozzá, köszönöm a lehetőséget, hogy megrendelhettem és elolvashattam!"


Impresszum

Adatkezelési tájékoztató

Lázár CSaba domainjeit és tárhelyeit a wwh.hu biztosítja.

2020 - FALCON BRANDING PROGRAM © Minden jog fenntartva!

Made with Mobirise - Get now